Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Fostul luptător de MMA „Ursul Carpatin” se plânge de condiţiile din închisorile din Marea Britanie: „Spital de nebuni, frate”

Ghiţă Ignat, fostul luptător de MMA, a postat pe site-ul său un articol prin care se plânge de condiţiile din închisorile din Marea Britanie. Acesta a arătat că în penitenciarul în care este el închis sunt 2.000 de deţinuţi, iar pe timp de noapte aceştia urlă, bat în uşă şi în gratii cu picioarele, pumnii sau scaunele, astfel că nimeni nu se poate odihni. El chiar compară închisoarea în care se află închis cu un spital de nebuni, scrie Adevarul.

În urmă cu aproape o lună de zile, luptătorul sucevean de MMA Ghiţă Ignat – Ursul Carpatin a fost extrădat din România în Marea Britanie, unde este acuzat că a răpit şi bătut de două ori un britanic care nu înapoia o sumă de bani împrumutată de la un arab. Într-un articol publicat pe site-ul său, deţinutul susţine că de când a ajuns în închisoarea din Marea Britanie nu s-a putut odihni deloc din cauza celorlalţi deţinuţi care fac un scandal de nedescris pe timpul nopţii.

„În a doua dimineaţă, după ce am fost adus în acest penitenciar, am îndrăznit să întreb pe un coleg englez <ce se petrece aici>, pentru că pentru a doua noapte la rând nu am putut să mă odihnesc din cauza zgomotului. Unii deţinuţi au bătut cu pumnii şi picioarele în uşile de metal de la celulă aproape toată noaptea şi au zbierat ore în şir. Răspunsul colegului englez a fost unul foarte scurt dar cuprinzător:-mental house bro… mental house- cred că traducerea ar suna cam aşa:  spital de nebuni, frate, spital de nebuni”, a arătat Ghiţă Ignat.

Luptătorul sucevean a mai explicat că în închisoarea respectivă sunt foarte mulţi arestaţi preventiv, oameni aduşi direct din libertate, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, care nu stau închişi foarte mult timp, însă, din cauză că intră în sevraj, ei fac un scandal de nedescris.

Citeste mai mult: adev.ro/oxwvnn


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. relu fenechiu says:

    Bah, da nu erai tu mare smecher, nu umblai tu cu range rover si mortii masii nu erai tu mare recuperator, combinator de carduri si cate rahaturi ai mai facut, acuma taci si indura, ca prostia ta te-a bagat acolo, ba te-ai mai apucat si te-ai si pocait degeaba in speranta c-o sa pacalesti si sa impresionezi instanta, GHINION!
    In sfarshit poate si-un bolovan ca tine sa spuna c-a mers la facultate! Baietii stiu de ce …!

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Fostul luptător de MMA „Ursul Carpatin” se plânge de condiţiile din închisorile din Marea Britanie: „Spital de nebuni, frate” | Moldova24

Lăsați un comentariu

*