Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Au băut peste măsură, apoi au urcat la volan. Mai mulți șoferi, trași pe dreapta de polițiști

Mai mulți șoferi au băut alcool peste măsură, apoi s-au urcat nestingheriți la volan. Polițiștii i-au tras pe dreapta și le-au „oferit” dosare penale.

La 15.10.2017, ora 05.40, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DN 17A, din comuna Marginea, autoutilitara condusă de un tânăr de 21 de ani, din comuna Sucevița.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

La 15.10.2017, ora 17.00, o patrulă din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Moara a oprit pentru control pe strada Humorului din comuna Șcheia, autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani, din municipiul Suceava.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

La 15.10.2017, în jurul orei 20.58, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus a oprit pentru control, pe str. Calea Cernăuţi, din localitate, mopedul neînmatriculat sau înregistrat, condus de un minor de 17 ani, din localitate.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar mopedul nu este înregistrat sau înmatriculat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, mopedul fiind indisponibilizat la sediul poliției pentru cercetări.

La 15.10.2017, în jurul orei 21.15, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus a oprit pentru control, pe str. Romană din localitate, autoturismul condus de un tânăr de 25 de ani, din municipiul Rădăuți.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural

La 16.10.2017, ora 02.30, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, a oprit pentru control pe DJ 178C, din comuna Bilca, autoturismul condus de un bărbat de 33 de ani, din orașul Siret.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Au băut peste măsură, apoi au urcat la volan. Mai mulți șoferi, trași pe dreapta de polițiști | Moldova24

Lăsați un comentariu

*