Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Trupurile neînsuflețite ale surorii și cumnatului preotului Petru Gavril, depuse la capela bisericii Sf Nicolae

Foto: Facebook

Trupurile neînsuflețite ale surorii și cumnatului preotului Petru Gavril,  respectiv Aurora și Cătălin Șandru, au fost depuse la capela bisericii Sf Nicolae din municipiul Suceava. Cei doi soți, de 46 și 47 de ani, au murit, sâmbătă, în accidentul din comuna Cornu Luncii.

Ei se aflau în autoturism alături de familia preotului, când mașina acestora a fost lovită puternic de un șofer de 42 de ani.

Cu toții mergeau la Iași, la moaștele Sfintei Parascheva. Decizia de a pleca la Iași a fost una pripită, luată de părinte după ce cu o seară înainte avuse un vis ciudat.

Aceștia vor fi înmormântați miercuri, 18 octombrie, la ora 12.00.

Soția preotului Petre Gavril este în continuare în stare gravă, dar stabilă, ne-au declarat reprezentanții Spitalului Județean Suceava. Copilașul de zece ani trăiește, dar din păcate leziunile cerebrale sunt incompatibile cu viața.

De asemenea, copilașul de trei ani a fost dus în ATI de la Chirurgie infantilă cu atac de panică, dar mai bine, spun medicii.

Anunț umanitar! Soția preotului Petru Gavril are nevoie urgentă de sânge. Cum puteți ajuta


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Trupurile neînsuflețite ale surorii și cumnatului preotului Petru Gavril, depuse la capela bisericii Sf Nicolae | Moldova24

Lăsați un comentariu

*