Luni 21 Iunie 2021, Actualizat acum 171 zile 12:00 am

 

Se redeschid „După-amiezile francofone” la Biroul Francez din Suceava

Miercuri, 18 octombrie a.c., ora 18, se redeschid „După-amiezile francofone” la Biroul Francez din Suceava. Francofilii și francofonii suceveni vor avea oportunitatea să participe la serile culturale organizate în cadrul proiectului „Francofonia în comunitate”, susținut de către Agenția Universitară a Francofoniei.

Această premieră în România reunește manifestările Biroului Francez și ale Centrului de Reușită Universitară de la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, într-o colaborare pe termen lung, în vederea încurajării participării publicului sucevean la activități francofone prezentate de elevii, studenții și profesorii francofoni din județul Suceava.

Sub egida Consiliului Județean Sucevean, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean, Asociația Profesorilor de Limba Franceză și alte asociații și instituții culturale sucevene, Biroul Francez își așteaptă oaspeții în fiecare miercuri, începând cu ora 18.

„Vă propunem pentru prima întâlnire vizionarea filmului Qu’est-ce qu’on a fait au bon Dieu ?, o comedie savuroasă despre viața de familie, exercițiul toleranței față de alte naționalități și mariajul interetnic. Filmul a fost lansat în 2014 și a reprezentat un mare succes de public, fiind bine primit și de critica de specialitate. El a ramas în fruntea box-office-ului francez patru săptămâni consecutive și a fost considerat cel mai mare succes al anului”, susțin organizatorii.
Intrarea este liberă.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Se redeschid „După-amiezile francofone” la Biroul Francez din Suceava | Moldova24

Lăsați un comentariu

*