Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

Încă o tragedie! Un tânăr de 17 ani a murit, iar altul a fost rănit, după un accident la Șcheia

Un grav accident a avut loc duminică dimineață, la Șcheia. Un tânăr de 17 ani, din comuna Stroiești, Costel Daniel T., și-a pierdut viața, iar unul de 25 de ani, din  aceeași comună, a fost grav rănit.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs pe str. Centurii din localitatea Şcheia.

Tânărul de 25 ani, Ionuț Cocari, a condus mopedul pe str. Centurii, în interiorul localităţii Şcheia, şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a acroşat bordura din partea stânga şi s-a răsturnat pe carosabil.

„În urma accidentului a rezultat decesul unui pasager de pe moped, un tânăr de 17 ani din comuna Stroieşti şi vătămarea corporală gravă a conducătorului mopedului. Conducătorul mopedului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest şi i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, s-a stabilit că cel care conducea mopedul nu posedă permis de conducere”, arată IPJ Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „Ucidere din culpă”, „Vătămare corporală din culpă”, şi „Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Încă o tragedie! Un tânăr de 17 ani a murit, iar altul a fost rănit, după un accident la Șcheia | Moldova24

Lăsați un comentariu

*