Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Moartea preotului Petru Gavril a îndoliat întregul județ. Sute de persoane au transmis mesaje de regret

Tragedia de la Cornu Luncii, care a avut loc sâmbătă după-amiază, și în care și-au pierdut viața cinci persoane și au fost rănite alte patru, a îndoliat întregul județ și nu numai.

Cei care l-au cunoscut pe preotul Petru Gavril din Lămășeni, mort și el în cumplitul accident, dar și o fetiță de-a sa de doar șase anișori, au transmis sute de mesaje de regret pe conturile de socializare.

Totodată, aceștia se roagă pentru soția preotului, dar și copiii aflați în spital.

Iată câteva dintre mesaje:

Daniela Marian Ce spuneti Părinte ?? Cum??? Doamne Dumnezeulee ! Nu-i adevărat ! Îl cunosc pe Parintele Petru Gavril! Spubeam că are o fizionomie ciudată din Alt Spațiu ! Nu am somn și ceva trist era în sufletul meu de dimineață oricât ascundeam această stare ! Îl cunosc de când era student și-l vedeam cântând la Mitropolie ! Chiar nu cred este o glumă ! O lacrimă din ochiul stâng repede s-s prelins era un Înger cu zâmvet blând și carismatic Părintele

Cristina Dragan Diaconescu Daca nu aveam credința ca tatăl meu e la Domnul si daca nu credeam in Înviere, azi eram in depresie cu siguranța… mi-e dor de el si când aud ca mai trece cineva la Domnul nu mai pun întrebări de niciun fel.

Razvan Lucinschi Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Desi nu-l cunosc pe parintele, am încremenit in momentul in care am aflat de acest cumplit accident prin care parintele, fetita, sora si cumnatul sfintiei sale, s-au mutat la Domnul, pentru a lua parte, alături de sfintii si dreptii lui Dumnezeu, la Sfanta Liturghie Cereasca! Sfanta Cuvioasa Parascheva sa le ocroteasca sufletele pe calea Vesniciei, iar pe cei ramasi in viata sa-i mangaie in suferinta pricinuita de acest cumplit accident, oferindu-le sanatate si putere de a rezista inaintea acestei pierderi temporare, dar sfasietoare si plina de durere! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!

Cristina Mascan Dumnezeu sa-i ierte si sa-i pdihneasca pe Părinte si pe ceilalți trecuti la Domnul in urma acestui cumpllt accident, iar celor care au supraviețuit sa le dea sănătate si putere sa treacă cu bine peste aceasta grea încercare!

Rodica Rodica Dumnezeu sa l ierte si cu dreptii sa l odihneasca in loc luminat.Ce mare durere,cum sa te te duci cu drag la Sfanta sa i te inchini cu drag si viata sa ti se curme pe cale.Atat de mult i a iubit Domnul de i a luat la el atata de devreme.O greutate ma apasa caci inteleg durerea caci am trait si eu aceste cumplite clipe cand am.pierdut prea timpuriu parinti pe rand ,apoi bunica ultimul sprijin al sufletului meu.Va inteleg parinte cumplita suferinta ,la Domnul ne rugam sa dea clipe de viata celor ce au ramas ,sotie copilasi.Condoleante familiei indurerate.

Jana Cristea Dumnezeu sa-l primeasca cu bratele deschise in imparatia sa..Maica Paraschiva l-a iubit si l-a luat la ea..Pace,Lumina si multe Binecuvantari familiei…

Ionut Cehan Nu pot să cred!!!Ne-a fost un coleg bun și un om deosebit! Dumnezeu sa il ierte si sa-i intareasca pe cei ramasi!

Mariana Havris Dumnezeu sa-i odihneasca in pace ! Mare durere sa ne rugam pentru sotia parintelui sa o salveze Dumnezeu si pentru ceilalti copilasi !

Valica Teoanu O veste așa tristă la ceas de sărbătoare, nici că se putea. Mare este Dumnezeu Părinte și are Planurile Sale. E o vorbă: „ carnea suferă iar duhul se bucură“. Neînțelese sânt Căile Domnului ! Au plecat direct în Cer la întâlnirea cu Cuvioasa, cu Sufletul Ei.
Dumnezeu să-i ierte și să îi primească pe toți în Împărăția Sa ! Amin !

Eugenia Bala Dumnezeu sa-i odichneasca ,nu am cuvinte pentru asa durere ,si eu mi-am perdu fata intru’un acident ,si scriu cu lacrim.pe fata cata durere a ramas ,condoliante si putere la familie

Un cunoscut preot sucevean și-a pierdut viața în cumplitul accident de la Cornu Luncii. Mergea la Iași, la moaștele Sfintei Parascheva


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Dumnezeu sa-i ierte….preotul din comuna mea….cu sora..cumnatul si fetita lui au plecat la Cer.Ii cunosteam bine…si familia de origine de la Rotopanesti ..am invatat la aceeasi scoala…am fost colega cu sora lui (decedata si ea in acest accident).Am aflat trista veste imediat dupa accident.Nici acum mi imi vine sa cred.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*