Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

VIDEO! Imaginile surprinse de un bărbat, la Câmpulung Moldovenesc, pe râul Moldova. „Groaznic pentru noi”

Un bărbat a surprins câteva imagini cu râul Moldova în mizerie. Revoltat, acesta a postat clipurile pe pagina sa de socializare.

Daca vreți lucruri extreme nu e nevoie sa urcați munți ,sa sariți cu paraşuta…mergeți doar pe firul Moldovei de la stația de epurare pana la Podul Bucatarului …ve ti vedea ce n ați vazut si nu a ți simțit vreodata in mijlocul naturii…nu ştiu cum e posibil asta !!!!????? Groaznic pentru noi …pacat!”, a spus Radu Matei.

Reacțiile nu au întârziat să apară:

Adriana Scortariu –Asta ca urmare a “modernizarii” stației de epurare ! Unde este Moldova copilăriei noastre , limpede si plină de peștișori ?

Ioan Grigoraș –Acolo se pot vedea toate dejectiile orasului inclusiv hartia igienică.statia de epurare este modernă dar nu cred că functionează la parametrii normali sau poate nu se vrea.

În august, zeci de pești morți pe râul Moldova au fost filmați de un pescar din Câmpulung Moldovenesc.


Loading...

loading...

3 Comentarii

  1. Gheorghe Ferariu says:

    Am primit rezultatul analizelor de apa cu privire la moartea pestilor de pe riul Moldova va rog sa- l cititi ! Acuma 2 zile in urma am fost la pescuit in zona Molid si apa iera plina de dejectii mirosind a rahat ! am ajuns la concluzia ca totul se spala cu bani Garda de Mediu este cumparata iar noi suportam tot ceea ce se musamalizeaza in aceasta tara !

    Răspunde
  2. Gheorghe Ferariu says:

    In urma sesizarii cu pestii morti de pe riul Moldova am primit raspunsul pe care l-am postat pe facebook dar acum 2zile in urma, am fost la pescuit in zona Molid si apa iera plina de dejectii ce provin din deversarea statiei de epurare ,mirosea a rahat ! deci in consecinta dativa seama cum i-si face datoria Garda de Mediu ,in aceasta tara totul se vinde si se cumpara !Demnitate nu mai conteaza ,conteaza doar banii !

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. VIDEO! Imaginile surprinse de un bărbat, la Câmpulung Moldovenesc, pe râul Moldova. „Groaznic pentru noi” | Moldova24

Lăsați un comentariu

*