Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Bărbatul care l-a băgat în mormânt pe un sucevean, după ce l-a lovit cu un par în cap, riscă 25 de ani de închisoare

Bărbatul care în primăvara acestui an l-a lovit cu un par în cap pe un sucevean de 33 de ani, după ce un chef s-a lăsat cu scandal la o pensiune din Chiuza, riscă să petreacă următoarele decenii după gratii.

În luna aprilie a acestui an, un chef de la o pensiune din Chiuza s-a terminat cu un scandal monstru, în urma căruia un om a murit. La chef participau 28 de muncitori de la RDS/RCS, care erau cazați la pensiunea în cauză, precum și 7 localnici, potrivit Bistrițeanul.ro.

De la o ceartă până la bătaie n-a fost decât un pas. Administratorul pensiunii i-a scos afară pe scandalagii, unde au continuat bătaia. Dumitru Roman, un bărbat de 48 de ani din Piatra a luat un par de pe marginea drumului și l-a lovit în zona capului pe unul dintre muncitori.

Acesta a căzut ca secerat, fiind transportat la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca, unde a murit la scurt timp. Victima, un bărbat de 33 de ani din Suceava, era căsătorit și avea un copil de doar un an.

Luna ce tocmai a trecut, Dumitru Roman, alături de Florin Vlad Precup, care i-a aplicat și el câțiva pumni victimei, au fost trimiși în judecată. Dumitru Roman riscă până la 25 de ani de închisoare pentru fapta sa.

„Au fost trimiși în judecată inculpații Roman Dumitru (arestat preventiv) și Precup Florin Vlad (control judiciar), pentru comiterea unor infracțiuni de omor, respectiv de lovire, constând în faptul că în data de 01/02.04.2017, pe fondul unui conflict spontan și a consumului de băuturi alcoolice, inculpatul Precup Florin Vlad i-a aplicat lovituri cu pumnii victimei Tăbăcaru Daniel, după care aceasta din urmă a fost lovită cu un corp dur, în zona capului, de către inculpatul Roman Dumitru, fiindu-i cauzate astfel leziuni corporale vindecabile în termen de 25-28 de îngrijiri medicale, care în final i-au produs decesul”, se arată în comunicatul de presă remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

Sursa: Bistrițeanul.ro


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Bărbatul care l-a băgat în mormânt pe un sucevean, după ce l-a lovit cu un par în cap, riscă 25 de ani de închisoare | Moldova24

Lăsați un comentariu

*