Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Tânăra din Suceava care a impresionat întreaga Românie la XFactor: Sper că i-am făcut mândri pe bucovinenii mei

Tânăra de 20 de ani, din Suceava, care a fost denumită „Miss XFactor”, datorită frumuseții sale, dar a uimit juriul și cu vocea sa, primind voturile pozitive din partea juraților, este foarte mândră că este bucovineancă. Bianca Sumanariu pune că talentul muzical îl are de la tatăl său, care este profesor de trompetă în Suceava, iar dragostea pentru vioară se datorează fiului nașului său de botez, care făcea vioară și a ales și ea același instrument. După 12 ani de vioară a ales să facă muzică ușoară vocală.

Am ales XFactor cred că datorită profesoarei de vioară din liceu, care îmi spunea să încerc și anul acesta m-am simțit eu pregătită”, a spus Bianca Sumanariu într-un live pentru prietenii săi virtuali.

Pentru ea, XFactor este un pas spre ceea ce își dorește cu adevărat în carieră.

„Am avut niște emoții imense cu toate că sunt obișnuită să cânt în public și nu ar trebui să am o problemă cu asta, sentimentul este diferit, am avut emoții destul de mari, fiind mulțumită de prestația mea pe scenă unde la la 60%- 70% ca să zic așa. A fost mai bine oricum decât mă așteptam eu”, a povestit Bianca.

Criticată de unul dintre jurați pentru piesa aleasă, Bianca spune că de fapt avea pregătită o altă piesă, dar s-a răzgândit în ultimul moment.

Eu aveam pregătită o altă piesă pentru audiții, aceasta era de rezervă ca să zic așa, era a doua piesă. Prima piesă era Make you feel my love de la Adelle, dar în acea zi, în acea dimineață am avut așa o revelație să zic, nu neapărat, doar că atunci când am fost întrebată ce piesă voi cânta am zis cele două opțiuni și așa a fost să zic hai că o cânt pe asta”, a precizat suceveanca.

Bianca le-a spus susținătorilor săi că este bucuroasă că a reușit să transmită emoție prin interpretarea sa.

„Eu oarecum mi-am atins scopul și sper că i-am făcut mândri pe bucovinenii mei și că nu i-am dezamăgit. […] Asta mi-am și dorit, să vorbesc tot cu accentul meu de bucovineancă, și ci”, a spus tânăra.

VIDEO! O tânără din Suceava a făcut furori la XFactor! I-a vrăjit pe jurați cu frumusețea ei și i-a încântat cu vocea


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tânăra din Suceava care a impresionat întreaga Românie la XFactor: Sper că i-am făcut mândri pe bucovinenii mei | Moldova24
  2. Tânăra din Suceava, care a făcut furori la XFactor cu vocea și frumusețea ei, a trecut în următoarea etapă | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*