Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO! Un autorism și un microbuz distruse într-un accident. Două persoane rănite

Foto: Cristinel Toader Buliga

Un accident a avut loc sâmbătă, la Dănila, comuna Dărmănești. Un microbuz și un autoturism Ford au fost puternic avariate după ce s-au ciocnit.


Potrivit polițiștilor, un bărbat de 35 ani, din comuna Cornu Luncii, având permisul reținut din anul 2016, în timp ce conducea autoutilitara, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 39 ani, din comuna Viișoara, județul Botoșani.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto de 35 de ani precum și a unui pasager de 48 ani.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul şoferului de 39 de ani și 1,46 mg/l alcool pur în aerul expirat pentruşoferul de 35 de ani , după care li s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, susțin polițiștii suceveni.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Un autorism și un microbuz distruse într-un accident | Moldova24
  2. FOTO! Mașina unui botoșănean, spulberată de un microbuz al cărui șofer era beat criță | BotosaniNews.ro
  3. FOTO! Mașina unui botoșănean, spulberată de un microbuz al cărui șofer era beat criță | Moldova24

Lăsați un comentariu

*