Producătorul de preparate din carne Killer din localitatea Horodnic de Jos, judeţul Suceava, mizează anul acesta pe afaceri de circa 67 mil. lei (15 mil. euro), în creştere cu 7% faţă de anul precedent.
Killer deţine propriul abator, o fabrică de procesare a cărnii care produce 15 tone preparate pe zi şi o reţea proprie de 16 magazine care acoperă judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi şi Neamţ, scrie zf.ro.
„Anul acesta o să avem o creştere de 7% a cifrei de afaceri. Am început anul mai greu pentru că în zona noastră oamenii sunt credincioşi şi ţin post, dar am recuperat în lunile de vară. În jur de 30-35% din vânzări le realizăm prin cele 16 magazine proprii, exporturile reprezintă 20-25% din cifra de afaceri, iar restul vindem prin distribuitori. Nu vrem să ne listăm în supermarketuri pentru că nu sunt condiţii avantajoase“, a declarat pentru ZF Alexandru Scheul, proprietarul companiei Killer.
Continuarea pe ZFCorporate