Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

FOTO! Suceveni implicați într-un carambol cu trei mașini, pe DN17

O mașină cu suceveni a fost implicată într-un accident de circulație care a avut loc pe DN17, sâmbătă, în localitatea bistrițeană Prundu Bârgăului.

Potrivit Bistrițeanul.ro, se pare că un autoturism a vrut să vireze pe o stradă lăturalnică, însă nu a semnalizat, iar șoferii din spate nu i-au știut intențiile.

Autoturismul din spate a reușit să oprească, însă celelalte două care urmau nu au mai pus frână și au intrat unul în altul. În total, trei autoturisme au fost avariate.

În cele 3 autoturisme implicate în accident se aflau în total 12 persoane, trei dintre ele fiind rănite. Din primele informații rezultă că printre cei răniți sunt două persoane în vârstă.

„Din primele informații rezultă că în accident au fost implicate 12 persoane, în trei autoturisme. Dintre acestea, trei ar avea nevoie de îngrijiri medicale și cel mai probabil vor fi transportate la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. La fața locului au intervenit un echipaj de terapie intensivă mobilă, un echipaj de prim ajutor SMURD, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și o autospecială de descarcerare”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus.

Unul dintre autoturisme este înmatriculat în Cehia, altul în Suceava, iar cel de-al treilea în Brașov.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*