Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Petrecere cu sute de vârstnici la Suceava, de Ziua Pensionarului

Sute de pensionari au sărbătorit, duminică, Ziua Pensionarului, în cadrul unui eveniment organizat de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Suceava, la Salon Balada.

Potrivit președintelui Cezar Telescu, în fiecare an, la data de 1 octombrie, în întreaga lume sunt sărbătorite persoanele vârstnice. Anul acesta se împlinesc 26 de ani de la prima celebrare a Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice. Sărbătoarea vârstnicilor a fost instituită în decembrie 1990 de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite, în baza Rezoluției nr. 45/106.

„La invitația organizației CAR – pensionari Suceava, am avut plăcerea de a participa astăzi, la sărbătorirea Zilei Internaționale a persoanelor vârstnice – Ziua pensionarului. Le-am mulțumit pentru implicarea lor în rezolvarea problemelor comunității și a persoanelor care au nevoie de sprijin financiar prin Casa de Ajutor reciproc, pe care o administrează. Am stabilit o colaborare mai apropiată între CAR-pensionari și Primăria municipiului Suceava”, a precizat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Peste 350 de pensionari suceveni vor sărbători Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Vezi unde va avea loc petrecerea!


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*