Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Fetiță de trei ani rănită într-un accident din municipiul Suceava

O fetiță de trei ani din Fălticeni a fost rănită, vineri după-amiază, într-un accident care a avut loc în municipiul Suceava.

În timp ce conducea autoturismul pe strada Ana Ipătescu din municipiul Suceava, ajungând în sensul giratoriu cu strada Nicolae Bălcescu, un bărbat de 46 de ani din comuna Zvoriştea, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar în sensul giratoriu, de un bărbat de 33 de ani municipiul Fălticeni.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a unei minore de 3 ani din municipiul Fălticeni aflată pe bancheta din spate a autoturismului care circula regulamentare, în braţele mamei sale și care, a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul de 33 de ani și de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru bărbatul de 46 de ani, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”, ce va fi soluționat procedural”, se precizează într-un comunicat al IPJ.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Fetiță de trei ani rănită într-un accident din municipiul Suceava | Moldova24

Lăsați un comentariu

*