Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Accident stupid! O tânără a pornit din greșeală o mașină și a lovit o femeie

O tânără de 30 de ani a produs un accident în care a fost rănită o femeie de 47 de ani. Accidentul a avut loc duminică, când, în timp ce se afla la volanul unui autoturism staţionat, dar cu motorul pornit, pe un spaţiu verde din incinta Pieţei Agricole Vereşti, din cauze necunoscute, o femeie de 30 de ani din județul Botoşani, ce nu posedă permis de conducere, a introdus maneta de viteze în treapta întâi, s-a speriat şi a apăsat pedala de acceleraţie, ocazie cu care, după ce a parcurs câţiva metri, a acroşat și accidentat ușor o femeie de 47 de ani, tot din județul Botoşani, aflată în picioare în faţa unei tarabe din incinta pieţei, după care s-a izbit de un zid din beton.

Cele două femei au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătoarei auto i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că femeia de 30 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Ea s-a ales cu dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*