Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Șoferul care a distrus cu autocisterna cu lapte o casă, de negăsit. „Cu siguranță el a crezut că a omorât pe cineva”

Șoferul care a distrus, miercuri, o casă cu o autocisternă cu lapte nu a fost găsit nici până acum. Soferul se pare ca avea experienta. Mai multi colegi de-ai lui, angajati la aceeasi firma au spus ca barbatul era un sofer bun si nu isi explica ce s-a intamplat, potrivit Bună Ziua Iași.

„Acum bine ca au scapat oamenii astia cu viata. Nu stiu ce s-a intamplat, chiar nu stiu… Poate a adormit sau poate i s-a facut rau. De baut alcool nu cred ca poate fi vorba. Am mai vazut accidente de TIR, dar asa ceva nu am vazut niciodata”, a precizat un coleg de-al barbatului.

Din cate au spus colegii barbatului se pare ca lucra pentru firma LaDorna si venea frecvent in zona Iasului pentru a colecta laptele din fermele de profil.

Imediat dupa impact, soferul aflat la volanul autocisternei a coborat din cabina si a fugit pe camp.

Eu am auzit bubuiturile si am iesit repede sa vad ce se intampla. Soferul a coborat si a luat-o la fuga. Am strigat dupa el, i-am zis sa vina inapoi ca nu a murit nimeni, dar nu a venit. Doar papucii i-au mai ramas. Descult cred ca a fugit. Cu siguranta el a crezut ca a omorat pe cineva. Nu te puteai astepta la altceva. Casa a fost distrusa, nu mai ai ce face din ea. Oamenii astia au scapat cu viata doar printr-o minune. Peste Paul a cazut un perete, geamuri sparte, lemne…”, a spus unul dintre vecini.

Jurnaliștii de la Ziarul de Iași spun că șoferul ar fi fost chiar contactat telefonic de către repre­zentanţii firmei la care lucra, fiind anunţat că nu a rănit pe nimeni. După câteva conve­rsaţii, bărbatul şi-a închis telefonul. „În cauză s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului“, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei Iaşi.

FOTO! Un sucevean a intrat cu autocisterna plină cu lapte într-o casă, apoi a fugit de la locul accidentului


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Nume Fictiv says:

    Soferul a fugit pentru că era cu magnetul pe cutia de viteze!
    Sunt tare curios ce au constatat inspectorii ISCTR privind datele inregistrate de tahograful vehiculului?

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*