Duminică 29 Septembrie 2024, Actualizat acum 272 zile 12:00 am

Preparate din carne expirate vândute la un magazin din apropierea unui liceu din Suceava

Carne de pui și alte produse din carne, expirate, au fost găsite la un magazin din apropierea unui liceu din municipiul Suceava. Totul a ieșit la iveală în urma unui control efectuat de polițiștii suceveni pe 13 septembrie.

Potrivit reprezentanților IPJ, „a fost identificată expusă la vânzare o cantitate de 25,075 kg de carne de pui și alte produse din carne, cu termenele de valabilitate expirate. S-a dispus confiscarea întregii cantități de marfă improprie consumului alimentar și sancționarea contravențională a societății cu amendă în valoare de 30.000 lei la Lg. 12/1990R”.

În perioada 13 -14 septembrie 2017, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – IPJ Suceava au desfăşurat în acţiuni de verificare şi control, fiind vizați în mod special operatorii economici din proximitatea unităților de învățământ.

La acţiune au participat 50 de poliţişti din cadrul structurilor de investigare a criminalităţii economice de la nivelul tuturor subunităţilor din judeţ.

În cadrul acţiunii au fost verificate 113 unităţi economice.
Pentru neregulile constatate au fost aplicate 60 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 110.575 lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 2328 lei, constând în produse industriale, carne, țigări, alcool, fructe și legume.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*