Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO! Accident grav la Milişăuţi. Bărbat rănit după ciocnirea unui camion cu un autoturism și o autoutilitară (Update)

Un grav accident rutier a avut loc, marţi dimineaţă, pe raza localităţii Milişăuţi. O persoană a rămas încarcerată după ce un autoturism Volkswagen  s-a ciocnit cu camion, în accident fiind implicată şi o autoutilitară.

Accidentul a avut loc în zona pieţei din localitate. Lucian Duman, de 34 de ani, din comuna băcăuană Faraoani, conducea autotrenul dinspre municipiul Rădăuți spre Suceava, iar într-o curbă spre stânga, nu a adaptat viteza la condițiile de carosabil umed, a intrat în derapaj cu remorca, a pătruns pe contrasens, acroșând lateral autoturismul marca Ford condus din sens opus de către Anton Dumitru, de 42 de ani, din orașul Liteni, apoi a acroșat frontal autoturismul VW Golf, condus de Iuriciuc Petru Viorel, de 76 de ani, din municipiul Rădăuți. Șoferul de pe VW a fost rănit și transportat cu ambulanța la spital.

„Au fost implicate un autotren, un autoturism şi o autoutilitară. Conducătorul autoturismului a rămas încarcerat între fiarele maşinii. Victima, conştientă, a fost extrasă de către salvatorii de la Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi şi predată unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care a transportat-o la spital”, potrivit ISU Suceava.

Niciunul dinte șoferi nu era băut. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

(Video: Petru Magdici)

 

 

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Autotren din Bacău implicat într-un grav accident la Suceava. Șoferul a intrat pe contrasens | BacauNews.ro
  2. FOTO & VIDEO! Accident grav la Milişăuţi. Bărbat rănit după ciocnirea unui camion cu un autoturism și o autoutilitară (Update) | Moldova24

Lăsați un comentariu

*