Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Procurorii au cerut arestarea la domiciliu a lui GJ, scandalagiul din Vicovu de Sus care a condus beat și fără permis. Ce au decis magistrații

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți au cerut înlocuirea măsurii controlului judiciar cu arestarea la domiciliu a lui Ovidiu Gheorghe Ursachi, zis GJ, scandalagiul din Vicovu de Sus care a condus beat și fără permis. Magistrații Tribunalului Suceava, însă, au respins, luni, ca nefondată cererea procurorilor.

Ovidiu Gheorghe Ursachi, zis Gj,  a pătruns fără drept în curtea și locuința unui bărbat din comuna Putna, refuzând să părăsească imobilul la solicitarea proprietarilor, scandalul fiind aplanat de polițiști.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul de 35 de ani a condus autoturismul pe DN 2H, în localitatea Putna.

Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere reținut. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „violare domiciliu”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuz sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, bărbatul de 35 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 24.08.2017, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, pentru stabilirea unor măsuri preventive”, arată un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. DAN says:

    dati-le drumu la toti ,!!!!!de aceia avem accidente cu morti si raniti,pentru ca voi judecatorilor dati drumul la infractori . ar trebui condamnati fara jena pe acesti teribilisti ai soselelor,

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*