Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Un tânăr a traversat pe o coardă distanţa de 35 de metri între Pietrele Doamnei din masivul Rarău

Flaviu Cernescu, cunoscut drept „Balaurul din Banat”, a traversat pe o coardă distanţa dintre stâncile Pietrele Doamnei din Masivul Rarău, judeţul Suceava. El a trecut prin grele încercări după ce condiţiile meteo nu au fost de partea sa, potrivit Adevarul.

Flaviu Cernescu, cunoscut sub numele de „Balaurul din Banat”, a impresionat din nou prin curajul său. Acesta a urcat pe Masivul Rarău, traversând pe un cablu metalic distanţa dintre stâncile Pietrele Doamnei. Totul s-a petrecut marţi, 5 septembrie 2017, după patru zile de muncă, în care echipa sa formată din patru oameni s-a luptat la ceaţa, ploile torenţiale şi trăsnetele.

Cernescu s-a încumetat să urce la altitudinea de 1.648 de metri şi să traverseze Pietrele Doamnei. Practic el s-a aflat la o înălţime de circa 50 de metri de sol, iar coarda de highline s-a întins pe o lungime de 35 de metri. Acesta a traversat stâncile de pe o parte pe cealaltă în siguranţă, deşi vântul puternic l-a pus la grele încercări. Rezervaţia Pietrele Doamnei este o arie protejată de interes naţional situată în judeţul Suceava, pe teritoriul administrativ al oraşului Câmpulung Moldovenesc.

Citeste mai mult: adev.ro/ovv4sb


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un tânăr a traversat pe o coardă distanţa de 35 de metri între Pietrele Doamnei din masivul Rarău | Moldova24

Lăsați un comentariu

*