Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Primarul Ion Lungu va participa la deschiderea noului an școlar în 13 unități de învățământ. Vezi care sunt acestea!

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, va participa la deschiderea noului an școlar, luni, 11 septembrie, la 13 unități de învățământ din municipiu.

Potrivit acestuia, va participa la festivitățile de deschidere de la școlile gimnaziale nr. 11, nr. 6, nr. 10, nr.7, nr.8, nr.3, „Filadelfia”, la  Colegiul Național „Petru Rareş”, la Colegiul „Spiru Haret”, Colegiul „Petru Muşat”, la Liceul cu Program Sportiv, dar şi la grădiniţele cu program normal din cartierul Ocini şi „Gulliver” din cartierul „George Enescu”.

La deschiderea anului școlar de la Şcoala gimnazială nr. 9 „Ion Creangă” din cartierul Obcini, unde au fost proteste ca urmare a inițiativei de a construi o grădiniță în curtea acesteia, nu a fost invitat.

„Probabil vor să-mi dea cartonaş roşu şi acolo, Nu am nimic cu Şcoala nr. 9, am avut o colaborare bună acolo, inclusiv cu fostul director Constantin Mărgineanu, şi am toată stima pentru personalul şcolar”, a declarat edilul.

 


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. gigel says:

    Dar cu proastele de la Alimentar ce aveți de nu mergeți niciodată????

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Primarul Ion Lungu va participa la deschiderea noului an școlar în 13 unități de învățământ. Vezi care sunt acestea! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*