Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Nu se mai construiește grădiniță în curtea Școlii Gimnaziale nr.9 din Obcini. Lungu: Subiectul este abandonat și este riscant să blocăm toată axa 4 de finanțare

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că a renunțat la proiectul privind construirea unei grădinițe în curtea Școlii gimnaziale nr.9 din cartierul suceavean Obcini. Potrivit acestuia, protestele apărute în urma acestei inițiative ar duce la blocarea întregii Axe 4 de finanțare, de la Agenția de Dezvoltare Regională Nord – Est.

Totodată, edilul a precizat că sub nicio formă Primăria nu va achiziționa un teren privat pentru construirea grădiniței.

Situația este riscantă să mai continuăm această dezbatere cu proiectul din curtea școlii. Subiectul este abandonat și este riscant să blocăm toată axa 4 de finanțare. Dacă cei 11 consilieri care nu au votat în Consiliul Local au o variantă, fară teren privat, pe teren public, să vina în Consiliul Local – au drept la inițiativă […]Am văzut cum sunt acuzat de faptul că nu cumpăr teren. Nu voi face acest lucru cât sunt primar. Eu cât sunt primar nu cumpăr terenuri”, a declarat Ion Lungu.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Nu se mai construiește grădiniță în curtea Școlii Gimnaziale nr.9 din Obcini. Lungu: Subiectul este abandonat și este riscant să blocăm toată axa 4 de finanțare | Moldova24

Lăsați un comentariu

*