Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Bărbat lovit de o mașină într-o parcare de la Piața centrală din Suceava

Un bărbat de 42 de ani, din municipiul Suceava, a fost lovit de o mașină, marți, într-o parcare din zona Pieței Centrale din municipiul Suceava.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul în parcarea amenajată din zona Pieței Centrale a municipiului Suceava, conducătorul auto de 64 de ani din comuna Șcheia l-a acroșat cu roata pe bărbatul de 42 de ani ce se afla în parcare calitate de pieton, după care, a oprit și a discutat cu acesta, dar a plecat fără încuviințarea poliției, deși victima și un alt martor i-au cerut expres să rămână la fața locului. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural”, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Bărbat lovit de o mașină într-o parcare de la Piața centrală din Suceava | Moldova24

Lăsați un comentariu

*