Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Proiectul privind transferul unor suprafețe de pădure în domeniul Primăriei, depus la Parlament. Lungu: Sper să putem transfera gratuit suprafețe din zona Cetate și Zamca

Luni a fost depus la Parlament Proiectul de Lege privind trecerea unor suprafețe de fond forestier, din domeniul public al statului RNP – Romsilva în domeniul public al unităților administrativ – teritoriale.
Proiectul este susținut de toți parlamentarii de Suceava, indiferen de clasa lor politică.

Sper, ca urmare a aprobării acestei legi, să putem transfera gratuit la Primărie, suprafețe de pădure din zona Cetate şi pădurice Zamca”, a spus primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Primăria susține transferul Parcului Șipote şi a unei porțiuni din pădurea Zamca astfel încât municipalitatea să investească pentru  întreținerea acestor zone, unde ar uma să fie amenajate zone de agrement. Primăria vrea să amenajeze, astfel, alei noi, un iluminat mai puternic, foisoare de recreere, dar și bănci.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Proiectul privind transferul unor suprafețe de pădure în domeniul Primăriei, depus la Parlament. Lungu: Sper să putem transfera gratuit suprafețe din zona Cetate și Zamca | Moldova24

Lăsați un comentariu

*