Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Percheziții la Suceava! Un individ a falsificat formularele 230, iar banii a nouă angajați au ajuns la un club din Suceava

Două percheziții au avut loc pe raza județului Suceava într-un dosar de înșelăciune. Un bărbat a fost reținut, pe 31 august, pentru înșelăciune în formă continuată, fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals în declarații în formă continuată.

Polițiști ploieșteni de investigații criminale din cadrul Compartimentul ‘Înșelăciuni-Falsuri’, cu sprijinul colegilor din cadrul I.J.P. Suceava, au efectuat două percheziții domiciliare în Suceava.

Perchezițiile în cauză au fost autorizate într-un dosar penal având ca obiect faptul că un bărbat ar fi falsificat formularele 230 privind destinația sumei de 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii și asimilate salariilor, și le-ar fi depus la ANAF Ploiești, în urma acestei activități primind sume de bani.

Prin falsificarea și depunerea formularelor 230 la ANAF Ploiești, ar fi fost reținute și direcționate sume de bani reținute din salariile a nouă persoane, care ar fi intrat astfel în contul unui club din Suceava, creând astfel un prejudiciu de 12.362 lei bugetului consolidat al statului.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost identificate numeroase înscrisuri falsificate prin aceeași modalitate, cât și documente care servesc ca mijloace de probă în cauza penală.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunere legală.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Percheziții la Suceava! Un individ a falsificat formularele 230, iar banii a nouă angajați au ajuns la un club din Suceava | Moldova24

Lăsați un comentariu

*