Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

FOTO! Accident cu două mașini la Șcheia. Două persoane au fost rănite

Un accident s-a produs, vineri, pe DN17, în localitatea Șcheia. Două mașini s-au ciocnit, apoi una s-a răsturnat în șanț.

Două persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Au intervenit Modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Suceava și un echipaj SAJ. Salvatorii au luat măsurile specifice de siguranță și au acordat primul ajutor medical răniților. Ulterior, aceștia au fost transportați la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Judetean Suceava”, transmit reprezentanții ISU Suceava.

În timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în afara localității Șcheia, un tânăr de 22 de ani, din orașul Gura Humorului, s-a angajat în efectuarea unei manevre neregulamentare de depăşire, deşi autoturismul din faţa sa, condus de un bărbat de 38 de ani din comuna Păltinoasa a iniţiat o asemenea manevră, ocazie cu care, întrucât nu a păstrat o distanţă regulamentară în mers, a intrat în coliziune faţă spate cu acesta.

După impact, autoturismul care circula regulamentar, a părăsit partea carosabilă.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat de 73 de ani şi a unei femei de 36 de ani, ambii din orașul Gura Humorului, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 38 de ani.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*