Duminică 25 Octombrie 2020, Actualizat acum 298 zile 12:00 am

 

Doi dintre agresorii de la terasa din Fălticeni, arestați preventiv

Doi dintre agresorii implicați în scandalul de la Imperial, din municipiul Fălticeni, au fost arestați preventiv. Este vorba despre Constantin Muscă, de 49 de ani, și Gheorghe Nechifor, de 43 ani.

Joi, în jurul orei 22.00, doi bărbaţi de 49 de ani şi respectiv, 43 de ani, Gheorghe Nechifor și Constantin Muscă, ambii din municipiul Fălticeni, se aflau pe terasa barului respectiv, intrând în conflict cu doi tineri de 25 şi 32 de ani, George Leonte și Lucian Atănăsoaie tot din localitate.

Cele patru persoane s-au lovit reciproc, utilizând inclusiv săbii, tânărul de 25 de ani suferind leziuni care au necesitat acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe”, „distrugere”, „tulburarea ordinii şi liniştii publice” și „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”.

Vineri, dosarul privind agresiunea a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Fălticeni, care în urma analizări probatoriului administrat a dispus declinarea competenţei în favoarea Parchetului de pe Lângă Tribunalul Suceava pentru continuarea cercetărilor sub aspectul comiteri infracţiunii de tentativă de omor.

Ca urmare a măsurilor întreprinse de poliţişti, persoanele bănuite în comiterea agresiunii au fost localizate, preluate în custodie şi conduse la sediul Poliţiei municipiului Fălticeni pentru audieri.

„În urma administrării materialului probator, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de bărbaţii de 49 şi 43 de ani pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor, raportat la port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, precum şi reţinerea acestora pentru o durată de 24 ore, cei în cauză fiind introduşi în arestul I.P.J. Suceava.  În data de 26.08.2017 cei doi inculpaţi au fost prezentaţi Tribunalului Suceava cu propunerea de arestare preventivă, instanţa emiţând mandate de arestare pentru 30 de zile pentru cei doi”, transmit reprezentanții Poliției Suceava.

Intervenție în forță a mascaților după un scandal pe terasa unui bar. Un tânăr a ajuns la spital


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*