Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Tricou al FCSB scos la licitație. Banii vor ajunge la Antonia, fetița care și-a pierdut tatăl în accidentul de la Milișăuți

Dorin Goian și antrenorul CSM Rădăuți desfășoară o acțiune de caritate pentru ajutorarea Antoniei, fetița care și-a pierdut tatăl, Romeo Rusu, într-un cumplit accident la Milișăuți. În acțiune se implică și echipa FCSB care a oferit tricoul lui Harlem Gnohere, pentru licitație. Pe tricou au semnat toți jucătorii actuali.

Banii obținuți în urma licitației vor fi pentru Antonia.

„Cu totii am vazut pe internet diverse filmulete in care unii copii isi intalneau idolii, sportivi faimosi. Ne era aproape imposibil sa nu varsam o lacrima atunci cand vedeam si simteam fericirea din ochii lor. In cazul de fata ne dorim cu totii sa vedem fericire si in ochii Antoniei fetita care si-a pierdut tatal (Rusu Romeo) in cumplitul accident de la Milisauti din luna Iulie a acestui an. Astfel ca jucatorii echipei nationale de fotbal FCSB ne au trimis un tricou ce apartine lui Harlem Gnohere pe care a semnat fiecare coechipier. Tricoul cu numarul 9 (coincidenta sau nu, este exact data in care a avut loc acel teribil accident) va fi scos la licitatie in scop caritabil pentru a o ajuta pe micuta Antonia sa urmeze procedurile de recuperare. Suma de pornire este 500 lei. Totodata dorim sa multumim anticipat tuturor participantilor la licitatie, aceasta urmand sa se incheie pe data de 15 septembrie 2017 ora 22:00. Start licitatie!”, transmit organizatorii licitației.

Suma de pornire este de 500 lei, iar licitația va avea loc pe Facebook, prin share la postarea de la acest linkhttps://goo.gl/bNELsZ cu suma licitată.

FOTO & VIDEO! Tragedie! Un tată a murit, iar mama și copilul au ajuns în stare gravă la spital după un cumplit accident

Meci de fotbal caritabil pentru Antonia, fetița care și-a pierdut tatăl în accidentul de la Milișăuți


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tricou al FCSB scos la licitație. Banii vor ajunge la Antonia, fetița care și-a pierdut tatăl în accidentul de la Milișăuți | Moldova24

Lăsați un comentariu

*