Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Lungu: Eu zic că dacă este bunăvoință încape o grădiniță în curtea Școlii generale nr.9

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a purtat discuții cu conducerea Școlii generale nr.9 din cartierul Obcini, dar și cu mai mulți părinți, pentru construirea unei grădinițe în curtea acestei unități de învățământ. Deși inițial se preconiza ca grădinița să fie construită în locul parcului, între timp s-au găsit soluții și cel mai probabil acesta va fi salvat.

Ion Lungu susține că intrarea în curtea grădiniței se va face de pe Bulevardul Gavril Tudoraș, iar în curtea școlii ar putea fi contruit un mic sens giratoiu, astfel încât părinții să poată întoarce mașinile.

Eu zic că dacă este bunăvoință încape o grădiniță în curtea Școlii generale nr.9. Am fost la fața locului, am intenționat să am o discuție cu conducerea școlii, sigur, a venit și domnul Mărgineanu, fostul director al școlii, a mai adus un grup de vreo 15 părinți, am avut discuții, spun eu, pertinente, fiecare și-a spus punctele de vedere. Avantajele pe care le văd eu pentru școală: o dată vrem să salvăm acel spațiu verde, doi: cred că dacă va fi o grădiniță în curtea școlii și vor fi 15 grupe așa cum standard, undeva la 300 de copii, și școala are un avantaj pentru că are de unde să își recruteze elevii pentru că va fi o bătălie, și este, și din acest punct de vedere”, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, primarul Ion Lungu.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*