Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Bătaia pe moștenire i-a luat mințile. Un bărbat a ajuns să fure de la fratele său

Bătaia pe moștenirea tatălui i-a luat mințile unui bărbat de 38 de ani, din comuna Șcheia. Acesta a ajuns să fure de la fratele său, de supărare că nu a primit mai mult moștenire.

Vineri, polițiștii din Moara au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat de 41 de ani, din comuna Bălăceana, despre faptul că în jurul orei 21.00, i-a fost sustras calul de la stâna pe care acesta o are pe raza localităţi Bălăceana.

În urma cercetărilor s-a stabilit că partea vătămată deţine o stână de ovine proprietate personală pe un teren fânaţ concesionat aparţinând Primăriei Bălăceana, iar în timp ce se afla la stâna personala aflată pe raza localităţii Bălăceana, a fost vizitat de către fratele său de 38 de ani, din comuna Șcheia. La un moment dat acesta a plecat şi ulterior, partea vătămată a constatat lipsa calului.

„Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că bărbatul de 38 de ani a sustras calul pe fondul unor neînţelegeri privitoare la moştenirea după defunctul lor tată. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „furt între rude”, precizează Poliția Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Bătaia pe moștenire i-a luat mințile. Un bărbat a ajuns să fure de la fratele său | Moldova24

Lăsați un comentariu

*