Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Accident la Fălticeni! Un bărbat a ajuns la spital

Un bărbat de 75 de ani, din Dolhasca, a ajuns la spital, miercuri, după un accident produs la Fălticeni. Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoturismul pe str. Armatei din municipiul Fălticeni, un localnic de 75 de ani, a efectuat manevra de întoarcere pe un sector de drum prevăzut cu marcaj longitudinal continuu, ocazie cu care, a fost lovit în partea laterală de autoturismul condus de un tânăr de 25 de ani, din orașul Dolhasca, care circula în aceeași direcție de mers, pe banda a doua de mers.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat de 57 de ani, din orașul Dolhasca, pasager în autoturismul condus de tânărul de 25 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Accident la Fălticeni! Un bărbat a ajuns la spital | Moldova24

Lăsați un comentariu

*