Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Ți se rupe inima! Mesaje emoționante transmise de cei dragi după moartea tânărului sucevean, în accidentul de la Vama Veche

Cei care l-au cunoscut pe Alexandru Nicolas Șincai, tânărul de 23 de ani, care a murit în accidentul cumplit de la Vama Veche, au transmis zeci de mesaje de regret pe pagina de socializare a acestuia.

Cu toții îl vedeau pe Alexandru ca pe un tânăr ambițios, bun la suflet, sensibil și foarte respectuos, un tânăr care își iubea prietenii și familia mai mult decât orice.

Iată câteva dintre mesajele transmise de cei dragi:

Alexandra Ștefana: „Nu mă prea pricep să jonglez cu cuvintele așa cum o făceai tu și nici nu îmi vine să cred că nu o vei mai face niciodată. Să scriu despre tine? Mi-ar trebui zile întregi și multe foi și tot nu aș termina…
Mă gândesc la tine și tot ce îmi vine în minte este zâmbetul tău care lumina chipurile din jur. Tu nu ai prea știut ce este tristețea, dar dacă m-ar întreba cineva acuma aș ști să-i spun că e un urlet care rămâne în tine și pe care nu îl poți exprima.Mă sfâșie gândul că ai plecat…
Ai plecat și odată cu tine ai luat și o parte din mine. Câte planuri, câte gânduri care acum sunt închise în noi și care nu vor mai ieși niciodată.
Am plecat la Cluj împreună. Aveam un suflet lângă mine care nu m-a lăsat niciodată să îmi fie dor de casă. Avea să fie frumos! Și a fost! Am umplut “Bucket list-ul nostru”. Știai de fiecare dată să mă încurajezi, să îmi spui că totul “va fi bine”.. Clujul va fi pustiu acum…Ce sa mai zic de Suceava noastra ?
Aveam să mergem la bunica, acum am să vin eu la voi! Am rămas cu poezia..mi-ai scris frumos, ai scris lumii..Rădeai când îți ziceam că ești un al 2-lea Eminescu… Aveai să scoți cartea mult așteptată…
Am stat mult să aleg o poză din miile pe care le am, oricum tu ieșeai bine în toate.Și oricum se vede în fiecare fericirea ta, fericirea de a fi tu!
Mulțumesc pentru tot! Mulțumesc că m-ai învățat să trăiesc fiecare zi ca și când ar fi ultima! Mulțumesc că mi-ai fost alături…și… Dumnezeu să te odihnească Alec! 🙁 Mereu vei rămâne în inima mea!
Un om simplu, blând și iubitor. Așa vei rămâne în inimile tuturor.

,, Și de ar fi să plec, nu plânge
Îți las fila amintirii
Împreună peste toate
Împreună ai iubirii.”
(Alexandra, de Șincai Alexandru-Nicolas)”

Ionuț Silvestru Turca: „Un Om frumos și-a luat zborul spre zările Veșniciei …
După doar 23 de primăveri sau 22 de veri neîmplinite.
Alexandru, elevul meu, m-a convins cândva că osteneala de dascăl e neprețuită…
Se cântărește numa’ în balanța iubirii !
Oameni ca el sunt cele mai alese răsplătiri !
….
O lacrimă,
Un zâmbet,
Un … Dor !
…..
Odihnește-te în lumina iubirii Domnului Vieții,
Prietene…!”

Alexandra Ioana: „Încrezător, vesel mai mereu, om cu caracter de fier, calități pe care greu le întâlnești la cineva. Nimeni nu o să te uite, deseori un exemplu pentru toți care te-au cunoscut. Zbor lin printre îngeri suflet drag !! Condoleanțe familiei”

Moraru Liliana: „Ramas bun suflet drag si bland
Nu o sa te uitam niciodata, Alex”

Roxana Papuc: „Încă nu realizez că viața ți-a fost atât de scurtă încât să nu te mai poți bucura de un nou răsărit. Într-o fracțiune de secundă ai lăsat un gol imens în sufletul familiei, al prietenilor, al colegilor… Sunt profund întristată și îmi dau seama acum că se poate întâmpla orice oricând așa că hai să trăim frumos fiecare clipă ca si cum ar fi ultima…
Şincai Alex-Nicolas, rest in peace my friend!
Vei rămâne o amintire frumoasă!

“În speranţa nemuririi, 
Mă înalţ în ceasul vieţii
Când cu timpul îmi scriu dorul
Sus, pe fila tinereţii.

Lumea spune : trece viaţa
Dar ştiu, căci o ţin aproape
Însă viaţă nu-s doar anii
Viaţă e şi după moarte.”

– “Frumosul nebun” – Alexandru-Nicolas Şincai”

Lupascu Adriana: „Ai iubit viata, ai iubit oamenii, ai iubit poezia, ai iubit muzica, animalele si frumosul.
Toata viata, AI IUBIT!
Ai plecat sa scrii versuri îngerilor si lui Dumnezeu!
Dumnezeu sa te ierte suflet drag! 
Şincai Alex-Nicolas 
“Dacă ar fi să transmit ceva lumii știu ce aș transmite : să dea, să ofere, să lase sentimentele să zboare, să nu adune ură. Sunt puțini oameni buni, e nevoie de ei, sunt comori ascunse în sânge de martir. ” Şincai Alex-Nicolas”

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*