Miercuri 29 Mai 2024, Actualizat acum 149 zile 12:00 am

Un nou termen limită pentru finalizarea lucrărilor de modernizare a iluminatului public din Suceava

Lucrările de modernizare a iluminatului public din municipiul Suceava vor fi finalizate mai târziu decât se anunțase inițial din cauza neachitării obligațiilor de către Primărie către firma care se ocupă de lucrări.

Potrivit primarului municipiului Suceava, Ion Lungu, inițial, termenul de finalizare  era septembrie 2017, dar a fost prelungit pentru februarie 2018. Creditul care asigura banii pentru aceste lucrări a fost blocat pentru o perioadă de Ministerul Finanțelor Publice.

„Constructorul, neavând plăţile la zi a întârziat comanda echipamentelor, care vin din import, şi care au, şi acestea un termen de livrare. Mai mult decât atât, trebuie să facem şi noi documentele, rapoartele intermediare, pin care se cerem banii de elveţieni. Iar, drept urmare, nici într-un caz acestea nu puteau fi întocmite până la 30 septembrie, astfel că s-a amânat până pe 28 februarie 2018”, a declarat Ion Lungu.

În Suceava vor fi montate 3.843 de corpuri de iluminat cu tehnologie LED și înlocuite şi montate 3.741 de cutii de conexiune pe stâlpii de iluminat.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. ALIN says:

    MĂI NESIMȚIȚILOR NU FACEȚI NIMIC ÎN ORAȘUL ACESTA.v -AȚI FĂCUT SALARII EXORBITANTE 130.000 LEI ȘI ORAȘUL STĂ PE ÎNTUNERIC ȘI CREȘTE INFRACȚIONALITATEA DE LA O ZI LA ALTA!!!!

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un nou termen limită pentru finalizarea lucrărilor de modernizare a iluminatului public din Suceava | Moldova24

Lăsați un comentariu

*