Marti 04 Octombrie 2022, Actualizat acum 276 zile 12:00 am

Festivalul Păstrăvului la Ciocănești, deschiderea expoziției „Ștefan cel Mare. Din istorie în veșnicie”, dar și pelerinaj la Putna. Vezi ce alte evenimente vor avea loc în următoarele zile!

În luna Diasporei vor avea loc mai multe acțiuni în județul Suceava. Sâmbătă 12 august  va avea loc Festivalul Național al Păstrăvului la Ciocănești (continuă pe 13, 14 și 15 august). Duminică 13 august –  Pelerinaj si hram la Hagigadar  (ora 9:30 începe programului slujbelor la poalele dealului)

Luni 14 august, de la 10:30, Putna, câștigătorii etapei finale a Concursului de recitare a liricii eminesciene din Cernăuți și Chișinău participă la recitalul laureaților și festivitatea de premiere, urmează un pelerinaj pe bicicletă la Basilica Minor din Cacica, de la ora 11 – sens giratoriu Păltinoasa, ora 12.30 sosire Cacica.

De la ora 14, la Muzeul de istorie va avea loc deschiderea expoziției ”Ștefan cel Mare. Din istorie in veșnicie”.

De asemena, marți 15 august, vor avea loc: pelerinaj și hram la Putna, pelerinaj și hram la Cacica,        ”Sărbătoarea Diasporei” la Cacica,  Festivalul minorităților la Moldovița.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Festivalul Păstrăvului la Ciocănești, deschiderea expoziției „Ștefan cel Mare. Din istorie în veșnicie”, dar și pelerinaj la Putna. Vezi ce alte evenimente vor avea loc în următoarele zile! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*