Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

VIDEO! Femeie surprinsă în timp ce fura dintr-o stație peco din județul Suceava

 

O femeie de etnie romă a fost filmată în timp ce fura un pachet Orange dintr-o stație peco Eurotehnic din Gălănești. Imaginile au fost făcute publice pe rețelele de socializare, în speranța că cineva va putea identifica femeia.

Îmbrăcată cu o rochie lungă, femeia se uită atent în stânga și îndreapta, dar încearcă să pară foarte relaxată. Într-un moment de neatenție a celor din jur fură pachetul, cu un telefon și o certelă, îl pune direct în geantă și pleacă.

„La data de 10.08.2017, ora 15.30, Postul de poliție comunal Gălănești, a fost sesizat de un bărbat de 62 de ani, din municipiul Rădăuți, administrator al unei societăți comerciale cu punct de lucru în comuna Gălănești, despre faptul că, în noaptea de 05/06.08.2017, în jurul orei 01.53, în magazinul stației de alimentare cu carburant au intrat mai multe persoane pentru a face cumpărături, ocazie cu care, profitând de neatenția gestionarului, au sustras de pe tejghea un telefon mobil și o cartelă expuse la vânzare, valoarea prejudiciului fiind de 100 lei. În urma verificărilor, autoarea furtului a fost identificată ca fiind o femeie de 47 de ani, din municipiul Suceava.  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „furt calificat”, ce va fi soluționat procedural”, precizează reprezentanții Poliției Suceava.

Este a doua femeie surprinsă de camerele de filmat, în ultima perioadă, în timp ce fură.

VIDEO! Femeie filmată în timp ce fura un portofel dintr-o farmacie din Rădăuți


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. VIDEO! Femeie surprinsă în timp ce fura dintr-o stație peco din județul Suceava | Moldova24
  2. Femeia filmată în timp ce fura un telefon din stația peco, cercetată pentru furt | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*