Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Tânăr din Stroiești încătușat după ce a produs un accident, apoi a devenit agresiv cu polițiștii și cadrele medicale

Un tânăr de 28 de ani, din comuna Stroiești, a fost încătușat după ce a devenit agresiv atât cu polițiștii, cât și cu cadrele medicale în momentul în care a fost dus la spital.

Miercuri seară, tânărul, aflat sub influența alcoolului, a ajuns cu mașina într-un gard. Când au ajuns polițiștii, autoturismul avea avarii, iar proprietarul era la locul accidentului.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Deoarece atât pe timpul deplasării spre spital, cât și în incinta unității medicale a avut un comportament agresiv verbal la adresa polițiștilor și a personalului medical, bărbatul a fost imobilizat.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

„În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural. Totodată, pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare și amenințări, bărbatul de 28 de ani a fost sancționat contravențional conform Legii nr.61/1991 republicată, cu amendă în cuantum de 1.000 lei”, potrivit unui comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*