Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Sucevean reținut după ce i-a făcut un scandal monstru soției, la serviciu

Un bărbat de 35 de ani, din municipiul Suceava, a fost reținut de polițiști, marți, după ce a ignorat ordinul de interdicție de a se apropia de soția sa.

Potrivit polițiștilor, marți, 08 august, la  ora 12.17, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de o localnică de 32 de ani, despre faptul că un bărbat de 35 de ani din aceeași localitate, nu a respectat măsurile dispuse în ordinul de protecţie emis împotriva sa și s-a deplasat la locul ei de muncă unde a provocat scandal.

După ce i-a făcut scandalul monstru de la serviciu, bărbatul a plecat liniștit. Culmea, deși nu avea voie să se apropie nici de locuința respectivă.

„În urma verificărilor, bărbatul a fost identificat la adresa de domiciliu, locație unde nu avea dreptul să se apropie, conform ordinului de protecţie. În baza probatoriului administrat, în cauză s-a dispus măsura reţinerii suspectului pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de „nerespectarea hotărârii judecătoreşti”, acesta fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la data de 09.08.2017, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă”, transmit reprezentanții Poliției sucevene.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*