Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Nereguli descoperite de DSP Suceava la Serviciul Județean de Ambulanță Suceava. Vezi problemele găsite!

Mai multe nereguli au fost descoperite de inspectorii Direcției de Sănătate Publică (DSP) Suceava, în urma unor controale efectuate la Serviciul Județean de Ambulanță Suceava. Multe dintre mașinile de ambulanță sunt învechite, în parcul auto de la Serviciul de Ambulanță Suceava fiind trei care au peste 800.000 de km la bord, iar una chiar de apropie de un milion de kilometri.

„Este vorba despre ambulanțele care sunt destinate transportului pacienților, nu cele de urgență”, a declarat inspectorul șef al DSP Suceava, Dinu Sădeanu.

El a precizat că și starea de curățenie la Ambulanța Suceava lasă de dorit, scaunele sunt degradate tărgile învechite, murdare.

Pot să pun o notă în plus pentru stațiile de ambulanță de la Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului, care au fost foarte bine găsite din toate privințele, a condițiilor igienico-sanitare, a dotării, a echipamentelor, a instruirii personalului”, a declarat inspectorul șef al DSP Suceava, Dinu Sădeanu.

În luna iulie, au avut loc 569 de controale, s-au aplicat zece sancțiuni, din care patru amenzi în valoare de 2.000 de lei, restul fiind avertismente. Potrivit inspectorului șef al DSP Suceava, Dinu Sădeanu, trei dintre amenzi au fost la retaileri, unități alimentare și una la o unitate de turism.

Totodată, în luna iulie au avut loc o serie de controale tematice: la produse din industria de panificație, la produsele biocide și produse de tutun.

13 controale au vizat verificare ștrandurilor și piscinelor din județul Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Nereguli descoperite de DSP Suceava la Serviciul Județean de Ambulanță Suceava. Vezi problemele găsite! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*