Miercuri 22 Mai 2024, Actualizat acum 142 zile 12:00 am

Femeia, care le-a ucis cu mașina pe fetița de șase ani și mătușa ei, și-a băgat în spital și propriul copil. Este cercetată pentru ucidere din culpă și vătămare

Autoarea accidentului mortal de la Panaci nu înțelege nici acum cum s-a întâmplat evenimentul rutier. Femeia de 37 de ani, din municipiul București, nu a fost atentă și cel mai probabil nici nu le-a văzut pe femeia de 55 de ani din localitate și minora de șase ani din Liteni, pe marginea drumului.

Mai mult, în urma accidentului a mai rezultat și rănirea ușoară a unei minore de 6 ani din municipiul București, pasageră în autoturism, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă nu a rămas internată.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „ucidere din culpă” şi „vătămare corporală din culpă ”, ce va fi soluționat procedural”, spun polițiștii.

FOTO Accident mortal! O femeie și o fetiță de cinci ani și-au pierdut viața


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Femeia, care le-a ucis cu mașina pe fetița de șase ani și mătușa ei, și-a băgat în spital și propriul copil. Este cercetată pentru ucidere din culpă și vătămare | Moldova24

Lăsați un comentariu

*