Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Un șofer beat criță și-a făcut drum liber în trafic cu ajutorul…ambulanței. Ce s-a întâmplat când l-au tras pe dreapta polițiștii

Un șofer de 34 de ani, din municipiul Suceava, și-a făcut drum liber în trafic, duminică seară, cu ajutorul unei…ambulanțe.

Practic, bărbatul a intrat în depășirea unei coloane de mașini, circulând în spatele unei ambulanțe aflate în misiune. Ghinionul său a fost că în coloana de mașini de pe DN17, în afara orașului Gura Humorului, se afla și un echipaj rutier din cadrul poliției orășenești, care a observat faptul că, din spate, pe contrasens, se apropie o ambulanță cu sistemul de avertizare acustică şi luminoasă în funcțiune, iar în spatele acesteia se deplasa un autoturism angajat în depăşirea întregii coloane de autovehicule.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului și l-au tras pe dreapta pe șofer.

„Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, se precizează într-un comunicat al Poliției.

Șoferul sucevean s-a ales cu dosar penal „sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*