Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Lovitură grea pentru o polițistă din Suceava. Fetița ei a primit un diagnostic cumplit și are nevoie urgentă de operație. Vezi cum poți ajuta!

O polițistă din cadrul Biroului Ordine Publică a Poliției Municipiului Suceava trece prin clipe cumplite, pe care poate doar un părinte le-ar putea înțelege. Mihaela Haucă a primit vestea că fiica sa, de doar șase anișori, a fost diagnosticată la Clinica Rocordis din Timișoara cu „tahicardie paroxistică supraventriculară”.

Maya are nevoie urgentă de o operație pe cord deschis, iar pentru aceasta familia are nevoie de 20.000 de lei.

Colegii polițistei pun mână de la mână pentru a o ajuta pe Mihaela să strângă în timp util banii pentru îngerașul său.

„Ce poate fi mai dureros pentru un părinte decât să-și știe îngerașul bolnăvior? Și nu doar bolnăvior, ci suferind de ceva atât de grav, o afecțiune ce va necesita o intervenție chirurgicală pe cord deschis…Nu doresc nici celor mai mari dușmani să fie în postura părinților micuței… -Bogdane, în baza asigurărilor de sănătate, fetița mea o să fie operată abia la sfârșitul lunii septembrie, nu știm anul…iar dacă așteptăm viața îi poate fi pusă în pericol… Oameni buni, buni sau răi, răi sau buni, haideți să ne ajutăm colega Mihaela Hauca, cheltuielile pentru operatie poate sunt o infimitate pentru unii, pentru familia unui agent de poliție sunt enorme…20.000 de lei cu tot cu spitalizare și tratamentul ulterior, într-un timp atât de scurt… micuța e programată pentru intervenția chirurgicală la data de 31.08.2017…nu rămâneți indiferenți pe principiul <<la mine nu se poate întâmpla>>…putea fi copilașul vostru în situația Mayiei…Vă mulțumesc și personal și în numele colegei noastre, Mihaela Hauca…”, este mesajul transmis de liderul de sindicat al organizației județene Diamantul, Bogdan Bănică.

Cei care vor să ajute pot face donații în contul de mai jos.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*