Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Benzi rapide de circulație în municipiul Suceava, pentru decongestionarea traficului

Primăria municipiului Suceava ia o serie de măsuri pentru fluidizarea traficului în oraș. Potrivit viceprimarului Lucian Harșovschi, este vorba despre crearea unor benzi rapide de circulație. Harșovschi susține că noile măsuri au scopul de a decongestiona traficul.

La intersecția străzii Bistriței cu bulevardul principal, o bandă rapidă, mai exact banda I de lângă bordură va fi tot timpul cu verde intermitent, din apropierea magazinului Metro, ca să spun așa, iar cei care vor ieși din cartierul Obcini pe strada Bistriței vor ieși obligatoriu pe banda a doua pentru a nu încurca traficul și va fi delimitată cu separatoare de sens. Totodată, mărim banda de acces înspre Șcheia. O aducem până la trecere de pietoni din fața Metro și bineînțeles vom delimita cu separatoare de sens în așa fel încât cei care merg spre E85 să folosească intersecția pentru a nu încurca traficul”, a declarat viceprimarul Lucian Harșovschi.

Totodată, municipalitate este în discuții cu cei de la Poliția Rutieră pentru ca la intersecția străzii Scurtă cu bulevardul principal să fie creată și acolo o bandă rapidă. Viceprimarul susține că de asemenea a început remarcarea pistelor de biciclete.

Remarcăm cu o nouă culoare, culoarea galben față de alb cum erau pistele vechi”, a spus Harșovschi, care a precizat că este vorba despre peste 12.000 de metri liniari de piste de biciclete, cu o lătime de un metru.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Benzi rapide de circulație în municipiul Suceava, pentru decongestionarea traficului | Moldova24

Lăsați un comentariu

*