Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Fără scrupule! Un individ a încercat să-și violeze cele două fetițe de șapte și nouă ani

Un individ de 38 de ani, din comuna Izvoarele Sucevei, a fost arestat preventiv după ce a încercat să-și violeze cele două fetițe, de șapte și nouă ani.

Petru Daneliuc este urmărit penal de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”tentativă la infracțiunea de viol”, aflată în concurs cu infracțiunea de ”agresiune sexuală”.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 11 aprilie 2015-18 iulie 2017 bărbatul  a încercat să întrețină relații sexuale de tip normal și anal cu minora D.E., de 9 ani, prin constrângere, profitând de autoritatea acestuia asupra ei și de vârsta minorei.

De asemenea, din luna iunie 2017, în mai multe rânduri, a încercat să întrețină relații sexuale cu minora D.I.P., de 7 ani, prin constrângere, profitând de autoritatea acestuia asupra ei și de vârsta acesteia.

Totul s-a petrecut atât în locuința de la adresa de domiciliu a celor trei, cât și la o târlă proprietate privată situată tot în satul Brodina, comuna Izvoarele Sucevei.

„La data de 31 iulie 2017, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc au solicitat Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 31.07.2017 şi până la data de 30.08.2017 inclusiv, a inculpatului: Daneliuc Petru cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ”tentativă la infracțiunea de viol”, comisă față de două persoane vătămate, aflată în concurs cu infracțiunea de ”agresiune sexuală”, întrucât din probe rezultă suspiciunea rezonabilă că inculpatul Daneliuc Petru a săvârşit cu intenţie infracţiunile pentru care este cercetat. Ca urmare, Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a emis mandat de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile”, susțin procurorii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Fără scrupule! Un individ a încercat să-și violeze cele două fetițe de șapte și nouă ani | Moldova24

Lăsați un comentariu

*