Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Tragedie! Femeie accidentată mortal de un autoturism

Un eveniment rutier tragic a avut loc, luni, pe raza localității Mihăești, din comuna Horodniceni. O femeie de 46 de ani, din comuna Moara, și-a pierdut viața după ce a fost lovită puternic de un autoturism.

Un bărbat de 36 ani din municipiul Fălticeni, Ioan Gagiu,  în timp ce conducea autoturismul VW Polo pe D.J. 209 A din direcția Rotopănești către Fălticeni, pe raza localității Mihăești, a pătruns pe contrasens și a accidentat-o mortal pe Veronica Coca, de 46 ani, care se deplasa pe sensul de mers Fălticeni către Rotopănești în calitate de pieton, având aceeași direcție de mers ca și autoturismul.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,73 m g/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,ucidere din culpă” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană sub influența alcoolului”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tragedie! Femeie accidentată mortal de un autoturism | Moldova24

Lăsați un comentariu

*