Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Accident la Dumbrăveni! O șoferiță s-a izbit cu mașina într-un moped

O șoferiță s-a izbit cu mașina într-un moped, sâmbătă după amiază, în încercarea de a depăși un autoturism. Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă, pe un DC neclasificat, din comuna Dumbrăveni, o localnică de 24 de ani, a pătruns uşor pe contrasens, întrucât pe sensul său de mers se afla un autoturism parcat, moment în care, a intrat în coliziune frontală cu mopedul înregistrat, condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Siminicea.

În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului mopedului, precum şi rănirea ușoară a pasagerului de pe moped, un minor de 16 ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de 21 de ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

„Conducătoarea auto şi conducătorul mopedului au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural”, se arată într-un comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Accident la Dumbrăveni! O șoferiță s-a izbit cu mașina într-un moped | Moldova24

Lăsați un comentariu

*