Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Fetița de trei ani, care și-a pierdut tatăl într-un cumplit accident la Milișăuți, are nevoie de sprijin. Vezi cum poți ajuta!

Antonia, fetița de trei ani și șase luni, care și-a pierdut tatăl într-un cumplit accident la Milișăuți, are nevoie de ajutor.

Copila a ieșit din comă, dar are nevoie de recuperare, iar tratamentul este scump. Cei care vor să ajute, pot dona din puținul lor în contul RO65RZBR0000060019014521, deschis la Raiffeisen Bank Rădăuți.

E imposibil sa nu fi auzit de tragicul accident de la Milisauti… Daca Romeo nu mai este, Antonia, fetita lor, mai are o sansa. Necesita recuperare si bineinteles ca are nevoie de bani pentru a se face bine. In fotografie regasiti contul in care puteti dona cat de putin,pentru a o ajuta pe fetita sa isi revina. Cu mainile tremurande scriu si va rog sa ajutam un copilas care are nevoie de noi!”, este rugămintea unei apropiate a familiei.

Antonia și-a pierdut tatăl într-un accident care a avut loc la începutul acestei luni.

Șoferul unui autoturism Audi A4, Romeo Rusu, de 27 de ani,  conducea dinspre Rădăuți spre Suceava, iar la un moment dat a intrat în depășirea unor mașini, a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat cu autoturismul.

Șoferul a murit, iar soția, Lenuța Rusu, de 31 de ani, și copilul, de trei ani și șase luni, au ajuns la spital.

FOTO & VIDEO! Tragedie! Un tată a murit, iar mama și copilul au ajuns în stare gravă la spital după un cumplit accident


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Meci de fotbal caritabil pentru Antonia, fetița care și-a pierdut tatăl în accidentul de la Milișăuți | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*