Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

A fost prins asasinul suceveanului împușcat în Olanda. S-au certat de la o prostituată

Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

Asasinul suceveanului Florin Tabarcea, de 38 de ani, a fost prins la începutul acestei luni de polițiștii olandezi. Cel care l-a împușcat fără milă pe Florin a fost un bărbat de 36 de ani, Bogdan Costel Mitrache, un individ cu antecedente penale.

Potrivit www.bndestem.nl, Mitrache și-a recunoscut vina în fața anchetatorilor.

Totul s-a petrecut în urmă cu o lună, când suceveanul Florin Tabarcea a fost găsit mort pe o alee din Chaam, în fața unei case unde locuiesc mai mulți români. El a fost împușcat de la o fereastră de la etajul al doilea, iar inițial polițiștii olandezi au avut cinci suspecți cu vârste între 22 și 54 de ani, dar ancheta a arătat că vinovat este Bogdan Mitrache, un partener în fărădelegi al lui Tabarcea.

Se pare că între cei doi au apărut mai multe probleme după ce Mitrache ar fi cerut bani unor prieteni ai lui Tabarcea pentru a-i ajuta printr-o agenție de angajare din Roosendaal. Tabarcea s-a supărat și i-a cerut socoteală. Acesta nu a fost însă singurul motiv de supărare între cei doi. Aceștia s-ar fi certat și de la o prostituată, în vârstă de 18 ani, care ar fi fost adusă în Olanda de către Bogdan Mitrache și se prostitua într-o casă închiriată de el.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. A fost prins asasinul suceveanului împușcat în Olanda. S-au certat de la o prostituată | Moldova24

Lăsați un comentariu

*