Luni 13 Mai 2024, Actualizat acum 133 zile 12:00 am

Moment de reculegere la începutul ședinței de CL pentru polițistul Sorin Vezeteu și fostul consul Carmen Agoutin

Consilierii locali suceveni au început ședința de Consiliu Local de joi cu un moment de reculegere în memoria polițistului de la Transporturi Feroviare, Sorin Vezeteu, care a murit înjunghiat în timp ce se afla la datorie, și fostul consul al României la Munchen, Carmen Agoutin.

Inițiativa acestui moment a avut-o consilierul local Angela Zarojanu.

Fostul consul al României la München, Carmen Agoutin, va fi condus, vineri, pe ultimul drum. Trupul neînsuflețit al lui Carmen Agoutin a fost depus la sediul Efemer, iar slujba de înmormântare va începe la ora 12.00.

Carmen Agoutin va fi înmormântată în cimitirul Pacea.

Aceasta a fost unul dintre cei mai apreciați suceveni. A fost profesor de limba germană, atât la Suceava, cât și la București, a fost șef al Inspectoratului pentru persoane cu handicap Suceava şi director la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică Zvoriştea.

Carmen Agoutin a fost un om extrem de activ, care s-a implicat în problemele societății pentru a găsit soluții, atât ca și consilier județean din partea PSD, dar și ca și consul al României la München.

O boală cumplită i-a curmat viața după o luptă de câțiva ani. Carmen Agoutin a dus lupta cu boala în Germania, unde medicii au făcut tot posibilul să o salveze, din păcate, însă, fără succes.

Moartea acesteia a îndurerat întregul județ.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*