Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Doi bărbați încătușați de polițiști după ce au devenit agresivi când au fost opriți în trafic

Doi bărbați au fost încătușați de polițiști după ce, în noaptea de miercuri spre joi, au devenit agresivi când au fost opriți în trafic.

Un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Nicolae Bălcescu din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani din comuna Bosanci și în care se afla, în calitate de pasager, un alt bărbat de 29 de ani din aceeași localitate.

„Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât şi să fie condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Deoarece au refuzat să se legitimeze şi au început să devină agresivi, cei doi bărbați au fost imobilizați și conduși la sediul de poliţie. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural”, se arată într-un comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Doi bărbați încătușați de polițiști după ce au devenit agresivi când au fost opriți în trafic | Moldova24

Lăsați un comentariu

*