Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Accident din cauza unei șoferițe neatente la Gura Humorului

Un accident din cauza unei șoferițe neatente a avut loc miercuri seară, la Gura Humorului. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, în timp ce staționa cu autoturismul pe strada Mănăstirea Humorului din orașul Gura Humorului, o femeie de 48 de ani din județul Constanţa nu s-a asigurat corespunzător la iniţierea manevrei de întoarcere de pe sensul său de mers pe celălalt sens, moment în care a fost acroşată de autoturismul condus de un bărbat de 44 de ani din comuna Mănăstirea Humorului, angajat în depăşirea autoturismului staţionat.

În urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto de 44 de ani care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

„Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de polițiștii pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului și stabilirea vinovăției conducătorilor auto”, se arată în comunicatul Poliției.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*